KONTORER

BORGERSERVICE KØBENHAVN

X Light har leveret 1.600 armaturer til dette projekt. Opgaven var at energieffektivisere de eksisterende armaturer med ny X CONNECT-teknologi. De gik fra 60 watts konventionelle lysrør, til en LED løsning med X CONNECT på 30 watt. De har mulighed for at overstyre armaturerne med vores X Touch kontakt.

 

Installatør: Eltel

Rådgiver: Københavns Kommune

Armaturer: PLAFO 500

GEARHALLEN

X Light har leveret en moderne og fleksibel løsning til Gearhallen i Valby, hvor kunden ønskede et New Yorker look. Projektet er udført med linjelys og skinnespots, hvor driveren bliver integreret i skinnen.

 

Installatør: Caembell El

Armaturer: Yori Track, Decor

 

SE FLERE BILLEDER

KONTOR KØGE BUGT

Entrepriseprojekt leveret i samarbejde med el-installatør. Armaturerne i projektet er bl.a vores populære Plafo 430 XC. Projektet har en komplet XC løsning.

 

Installatør: 2M El

Armaturer: PLAFO 430

SLOTSARKADERNE HILLERØD

Entrepriseprojekt leveret i samarbejde med IC arkitekterne og CBH Buiness.  Armaturvalget er nænsomt udvalgt af IC Arkitekterne så det passer med bygningen og rummenes design og arkitektur.

 

Rådgiver: IC Arkitekter

Armaturer: OLN 600 XC, Profi

 

SE FLERE BILLEDER

SUKKERFABRIKKEN

Entrepriseprojekt leveret til C.W. Obel Ejendomme. Armaturvalget er nænsomt udvalgt af C.W. Obel, så det passer med bygningen og rummenes design og arkitektur. Plafo'erne er leveret i Corten farve og med X CONNECT.

 

Armaturer: PLAFO 900

Anvendte armaturer til disse projekter

keyboard_arrow_up